top of page

Raamatu uus trükk sai valmis!


Minu rännakuraamatut on müüdud tänaseks üle 3000 eksemplari.

2016 oktoobris tuli Apollo ja Rahvaraamatu lettidele värske trükk inspiratsiooni.

Kolme raamatu kaupa soodsamalt saad tellida raamatut : ilmahirmuta@gmail.com Tommi raamat on üks kolmest raamatust, mida oma seminaridel soovitan. Teised kaks on Eckhart Tolle'lt ja Tony Robbins'ilt. See näitab milliste mõttehiiglastega ühte kasti ma Tommi sulest saadud väärtuse paigutan. Kindlasti on tegemist ühe Eesti kõikide aegade parima eneseabi teosega, mis annab jõudu igas vanuses rändajale siin elus. Alar Ojastu, futurist ja inimvõimekuse koolitaja "Reisimine on nagu uute uste otsimine ja avamine. Huviga ootame, mis sealt tagant välja tuleb. Tomi raamat aitab avada ränduri ühe tähtsa ukse - ukse iseendasse..." Rene Bürkland, hiina meditsiini terapeut Võtsin Tomi reisiraamatu lennukisse kaasa, kui teist korda Balile sõitsin. Tõeliselt mõnus ja lõõgastav lugemine! Isegi suurematel ränduritel tuleb enne pikemale teekonnale asumist kerge äng sisse ja loomulik kaitse hakkab kõrva sosistama, et äkki on turvalisem ja mõttekam siiski koju ahju taha jääda… Tom võtab kerguse ja lõbususega kõik pinged maha ja tunned, kuidas värske õhk ja võõrad lõhnad on tegelikult nii magusad. Nüüd lõbustab see raamat juba teisi rännumehi Bali saarel. Evelin Ilves

See raamat sattus minu kätte just õigel ajal. Käes oli talve pimedaim aeg ning sama tume ja sitt olemine oli ka mul endal. Selle lugemine tõi mõnusa puhangu värskust, häid mõtteid ja energiat hetkel, mil seda kõige rohkem vaja oli. Kogu see sihitu sagimine, jooksmine, söömine ja kinkimine olid mul südame korralikult pahaks ajanud ja Tomi lood olid just need, mis mind õigetele rööbastele tagasi sättisid.

Jesper Parve, endine profi-korvpallur

Tommi raamatust sain palju põnevaid vihjeid, mis viisid paljude põnevate kogemusteni. Nüüd on mul kodus nõelmatt, millega regulaarselt pingeid maandan. Käisin hõljumistpaagis enda sisemaailma uurimas ja võtsin päevakavasse tänulikkuse harjutused. Tõepoolest, just nagu Tom ütleb, mida rohkem me täname, seda rohkem tekib ellu põhjuseid ja olukordi, mille üle tänulik olla. Olen selle raamatu üle väga tänulik ja soovitan!

Kaia Kanepi “Kummaline kohe kuulda, et paljud minu väljaütlemata mõtted on Tom juba vägevateks lauludeks teinud” Jaan Tätte “Kui sa loed seda kommentaari, siis ei ole see juhus, vaid soovitan see raamat läbi lugeda. Selleks kulutatud aeg on kindlasti kvaliteetne investeering, mis rikastab sinu maailma, isegi kui sa ise ei ole reisinud ega plaani reisida nagu Tom. Jagatud teadmised on korrutatud teadmised”

Alar Tamming, psühholoogia teadusmagister ja AS-i Tavid nõukogu esimees

“See raamat on siiras, julge ja ettearvamatu nagu autorgi. Tommi reisiseigad ja arutlused elust julgustavad ning innustavad lugejat turvalise diivani ja ahvatleva televiisori lummusest välja astuma ning mõistma seda, et imeline elu algab sealt, kus mugavustsoon lõppeb.”

Peep Vain, koolitaja

"Mõnikord on lauljate laulud ja kirjanike teosed suuremad kui nende autorid ise. Nagu ütlesin Tomi raamatuesitlusel 4 aastat tagasi, on Tomi sulest tulevad mõtted ja hingest tulevad laulud suuremad kui Tom ise. Inimene oma olemuses jääb lihtsalt liiga väikeseks loomaks sellist muusikat ja raamatuid koos selliste sõnumitega. Need teosed käivad eespool selle autoreid puudutades kõikide hingi, kes sellega kokku puutuvad"

Kaido Pajumaa, Sisekosmos portaali looja


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page