top of page

World music in Estonia 2015 Maailmamuusika trubaduurid Katariina Kirikus

⊱ Rõõm teavitada, et sel suvel leiavad Eestisse tee mitmed fenomenaalsed maailmamuusikat viljelevad artistid. Kui uurida nende tegijate menu ja tausta, ajaksime kõik silmad imestusest silmad punni ja hakkaksime tantsu lööma nagu tegi seda Ingrid Peek, kui kuulis, et üks tema lemmikmuusikuid Darpan tuleb Eestisse.

ENGLISH

This summer much magic is happening in Estonia. We are going to have concerts with Darpan (AUS), Dustin Thomas (USA), Fantuzzi (Puerto Rico) and Satyadev Barman (India). Check the dates on the poster and if you need more info write ilmahirmuta@gmail.com FB event find here https://www.facebook.com/events/838231826254709/ Darpan (Austraalia), Dustin Thomas (USA), Fantuzzi (Puerto Rico) ja Satyadev Barman (India) on kõik oma ala tipptegijad erinevatel muusikastiilidel, kuid neid ühendab nende särav karakter, selge südamesse minev sõnum ja võime luua kontserte, mida üle maailma mäletatakse ja armastatakse.

⊱ Need muusikud on meelitanud Eestisse mõningad põnevad tutvused eestlastega ja meie kodumaa muinasjutuline maine. See siin on shamanistliku maausu taustaga maitsvate marjade ja haldjate maa, mida katab veel senini peamiselt mühav mets, sood ja rabad! Me oleme ka ainuke riik maailmas, kes on laulnud end vabaks teise riigi okupatsioonist! Nõnda meist räägitakse! ESIMENE KONTSERT Teisipäeval, 30. juunil 19:00 Katariina Kirikus ☀ ülemhelide laulja DARPAN ☀ (Holland) www.darpan.com Hollandi taustaga Austraalias elab shamanismi ja Peruu pärimuskultuuri uurija. Tema leivanumbriks on ülemhelide laulmine ja võimas eepiline hääl. Laulud on peamiselt inglise aga ka hispaania ja quechua keeles.

TEINE KONTSERT Teisipäeval, 14. juulil 19:00 Katariina Kirikus ☀ maailmakuulus trubaduur DUSTIN THOMAS ☀ (USA) www.lovedustinthomas.com ★ See mees on kindlasti üks uue ajastu Jimmi Hendrixeid. Muusik kellest hakatakse rääkima (ja juba räägitakse) legende. Tema naeratus, tema jutud, tema hääl ja tema juuksed on kõik fenomenaalne ja see ka põhjus, mis ta ainuüksi käesoleval aastal juba jõudnud tuuritada Austraalias, Ameerikas, Hawail, Euroopas ja olnud legendaarse Bali Spirit Festivali üks peaesinejaid, esinedes üksi mitmele tuhandele inimesele.

KOLMAS KONTSERT Esmaspäeval, 10. augustil 19:00 Katariina Kirikus ☀ woodstocki reggae legend FANTUZZI (Puerto-Rico)☀ ❤ See autentne Puerto Rico päritolu hipi härrasmees maailma klassi legend. Esinenud tuhandetel festivalidel üle maailma, näiteks Bali Spiritil, Woodford folgil ja isegi Woodstockil!!! Laulude vahele pajatab Fantuzzi uskumatuid jutte oma terve elu kestnud ümbermaailmareisilt ja nakatab kogu publiku oma rõõmupisikuga. Tema sõnum on elu tähistamine ning muusikastiiliks segu latinost, reggaest, väelauludest ja aafrika rütmidest. ❤ Fantuzzi elujõud ja elurõõm on meile kõigile eeskujuks, arvestades, et mees on möllanud maamuna peal juba üle 60 aasta.

NELJAS KONTSERT Teisipäeval, 18. augustil 19:00 Katariina Kirikus ☀ endine Bombai popstaar SATYADEV BARMAN (India)☀ www.satya.dk Satyadev Barman on Taanis elav India mantrate asjatundja ning üle maailma austatud trubaduur, kelle muusika pakatab iidsetest õpetustest ja rõõmust. Satya räägib mantrate laulmisest: https://www.youtube.com/watch?v=orHY6vhXqr0

❀ PILETI HINNAD ❀ Piletid müügil 12. juunist. PILETILEVIST www.piletilevi.ee 12 eur (ostes kuu aega enne kontserdi algust) 15 eur (kuni kontsertpäevani) NAMASTE POEST www.namastesisustus.ee, Pärnu mnt 4 14 eur (tasumine ainult sularahas) KOHAPEAL 20 eur NAMASTE POES MÜÜGIL KA FESTIVALI PASS, mis võimaldab tavapärasest soodsama pileti. PASS maksab 40 eurot ja sellega saab külastada kõiki kontserte ehk 10 eur kontserdipilet. www.namastesisustus.ee, leiad poe Lastemaailma kõrvalt Pärnu mnt 4


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow
bottom of page